Skip to main content

Geen intimiteit durven aangaan? Onzeker over je lichaam? Durf je de stap naar de ander niet (meer) te zetten? Voel je je eenzaam? Word je in een relatie steeds gekwetst? Geen zin of onzeker in de seksualiteit? Of wil je juist te veel? Wil je meer genieten? Is je relatie toe aan een verdieping, wil je LEVEN?
Dan kan ik wat voor je betekenen.

In contact zijn. Met jezelf en met anderen… Voor de één zo vanzelfsprekend en voor de ander een grote uitdaging. In elke vorm van contact komen we onszelf tegen. Hoe je ZELF in je vel zit en hoe je over jezelf denkt bepaalt hoe de kwaliteit van een contact ervaren wordt. Als je lekker in je vel zit ben je meer ontspannen en kan je situaties beter aan. Ben je onzeker dan kan intimiteit zelfs als een bedreiging voelen.

In mijn praktijk “Bewust ZIJN” ondersteun ik mensen in dit stuk van onzekerheid in hun leven. Samen werken we toe naar een gewenste (intieme) relatie met jezelf en met anderen. Ik vind het elke keer weer fantastisch om te zien hoe mensen meer verbinding met en vertrouwen in zichzelf en hun lichaam krijgen en hierdoor meer vrijheid, geluk en ontspanning in het leven ervaren.

Wat we doen? Dit hangt af van de vraag.

Een gesprek, massage, lichamelijke en/of energetische oefeningen, een coach traject. Het zou ook een wandeling kunnen zijn. Alles is mogelijk.

Maak een afspraak of neem contact met mij op om te kijken wat ik voor je kan betekenen.