Meer in contact zijn met je lichaam? Met jezelf?
Meer gevoel, liefde en intimiteit ervaren?
Meer rust in je hoofd?
Kunnen ontspannen en (weer) kunnen genieten?
Een massage bij Bewust Zijn Heiloo laat het je allemaal ervaren.
Er zijn verschillende massages. Deze kunnen ook gemixt worden.

Liefde en verbinding Kundalini massage

Liefde en verbondenheid zijn basis behoeftes van de mens, maar soms is het moeilijk om je geliefd en verbonden te voelen.
Deze massage brengt je weer terug bij jezelf.
Door middel van aanraking en strijkingen op en over het lichaam wordt de levensenergie geactiveerd.
In de sensaties en heling vanuit deze stroming ontmoet je jezelf in pure vorm.
Deze massage is voor iedereen heerlijk en 100% genieten! Je zal NOG meer verdieping in jezelf ervaren.

Liefde en verbinding contact massage

Vind je het spannend om aangeraakt te worden of aan te raken? Is jouw vertrouwen weg in het contact met een ander? Ben je onzeker?
Stap voor stap, in jouw tempo ontdekken we waar jouw wensen en grenzen liggen, zodat ook jij weer kan genieten van contact.

De-armouring massage

In spieren en weefsel kunnen (gekristalliseerde) energie opgeslagen zijn. Dit wordt gevoeld als stijfheid, (emotionele)pijn, druk, gevoel van gekooid zijn. Deze massage zorgt weer voor doorstroming in het lichaam en geeft (emotionele) rust en ruimte.

Ervaring van een cliënt:
“Deze massage geeft je het gevoel dat je gezien wordt, dat je erkent wordt, dat je je gekoesterd voelt, dat je volledige aanwezigheid ervaart, alle spinsels in je hoofd verdwijnen, je gedachten tot stilstand komen, dat je onvoorwaardelijke liefde ervaart, dat je er mag zijn, zijn wie je werkelijk bent.”

Cupping massage

Oosterse massage waarbij gifstoffen van de spieren vanuit diepere lichaamsweefsels dmv. vacuüm cups naar de huidoppervlakte worden getrokken met als resultaat:
betere doorbloeding, stimuleren van het lymfesysteem, ontspannen van spierknopen, verkleving van bindweefsel opheffen, anti stress in nek, rug en schouders, verstevigen van weefsel, vermindering van cellulitis.

Vooral goed resultaat bij rug, nek, schouder en bilklachten.
Deze massage kan apart worden afgesproken, maar kan ook gecombineerd worden met een andere massage.

* Je wordt behandeld op een behandeltafel of op een mat in de ruimte.
* Voordat de massage begint bespreken we jouw wensen en onze grenzen. Door deze open en heldere communicatie zijn er geen verrassingen en zal je je in vertrouwen kunnen ontspannen en overgeven aan dat wat er in jezelf gebeurt.
* Je hoeft niets mee te nemen.
* De massages worden vanuit het hart gegeven en zijn erop gericht om jouw levensenergie te laten stromen, voor diepe ontspanning, heling en vitaliteit en om jou te laten voelen wat en wie je werkelijk BENT. Als je vooral op erotiek en lust gericht bent raad ik je aan om ergens anders naar toe te gaan.
* De massages doen veel met je lichaam. Ik raad je daarom aan na deze massages nog zeker 2 dagen regelmatig water te drinken om de afvalstoffen te helpen het lichaam te verlaten.